hits

Drømmebilen?

OPEL MOKKA X

En ellers så kjip torsdag ble jeg oppringt fra den lokale bilforhandleren Sven Kvia. Jeg hadde deltatt i en konkurranse om å bli testpilot for en av deres biler Opel Mokka X og ble valgt ut til å teste ut denne skjønnheten.

Det kunne jo ikke passet bedre enn akkurat da for helgen var proppet i aktiviteter og arrangement som krevde ett godt fremkomstmiddel. 

Fredag troppet jeg opp hos Sven Kvia og fikk en flott helt ny Opel Mokka X til min disposisjon i hele fem dager til testing av bilen. 

Å sette seg inn i en helt ny bil var min første gang, kjører selv en 2008 modell bil så dette ble luksus. Dagen var pakket med mye aktiviteter og kjøring frem og tilbake i forbindelse med veldedighetsarrangementet Pink Party jeg skulle hjelpe til med. Koblet mobilen til med Bluetooth og kunne da spille alle sangene mine fra Spotify lista mi. 

Bilen var lettkjørt med automatgir, nøkkelfri starter, mellomstor bil som er lett å manøvrere selv for meg. En liten SUV som passer perfekt for damer vil jeg si.

 

 

 

 

 

 

Masse moderne dubeditter men vil trekke frem skiltgjenkjenning, avstandsmåler til nærmeste kjøretøy, enkel Bluetooth overføring av mobil, tilpasning av seter utover standard og ryggekamera. 

Utover det er det mye mer - men rakk ikke komme over alt for den er så proppet. 

Så at de kan leveres med innebygd sykkelstativ og det ville jo vært prikken over ien for meg som sykler mye.  Som sagt ikke så veldig teknisk anlagt men jeg kan si en ting.

Jeg er ikke videre glad i å kjøre bil - men med alle funksjonene og designet på denne bilen gjorde det absolutt mer attraktivt å kjøre. Ønsker meg denne bilen til jul.

 

 

 

 

 

 

Lørdagen var dukket for Pink Party veldedighetsarrangement på Scandic Hotel Forus og jeg var pyntet og klar for å gjeste arrangementet.

Mokkaen var såklart med - veldig kjekt å hente de andre damene i en så flott bil. Skinninteriøret i brun var jo bare lekkert til finkledde damer. Absolutt godstemning i bilen. Designet inne i bilen fremstår som elegant og er bare lekkert med heltrukket skinn på setene som gir den en romslig look av elegance.
Deillig å sitte i og setene foran har flere variasjoner på innstillingene enn hva jeg er vant med. Noe er til og med elektrisk som fremre del av setene. Fantastisk støtte til lange turer.

Søndagen fikk jeg testet bilen på langtur og glatt føre da turen gikk til bursdagsfeiring på Forsand med ferje. Bilen sitter godt på veien og elementene som avstandsmåler til bilene foran og skiltgjenkjenning gjør turen enklere. God nok plass til vår lille familie på fire og vi fikk med oss en bålpanne i bagasjerommet. En fin tur med en kjekk bil

 

Mandag var tid for jobb, jeg er med å driver en nettbutikk som heter SportyFit&Kid og vi kjører mye i forbindelse med lokale ordre så det blir mangen timer i bil i løpet av uken. GPSen ble flittig brukt og ryggekameraet kom godt med i trange gater. Automatgir gjør også jobben enklere. Kvelden ble reise til svømmehallen og glatte veier så fikk testet dekkene og hvordan bilen er på glatt føre. Bilen er veldig interaktiv og advarer om glatt føre og om avstanden til bilene foran som gir en ekstra trygghet.

Tirsdag ble også en travel dag med mye bilkjøring mellom flere jobber. Det var også dagen for å levere tilbake bilen til bilforhandleren. Har absolutt hatt en positiv opplevelse med Opel Mokka X

Tusen takk for lånet og det hadde absolutt vært en glede å få låne
den enda lengre.
 

 De sterkeste anbefalinger kommer fra meg om du ønsker deg ny bil - OPEL MOKKA X

 

#opelmokka #opeltestpilot #lånelitt #funksjoner #test #opelnorge #loveit #ryggekamera #skiltgjenkjenning #bluetooth #sykkelstativ #opelmokkax #myride #suv #opel #opelfans #fornøyd #anbefales #tester #håperpåmer #svenkvia #takknemlig

 

 

 

Én kommentar

Martin

02.04.2018 kl.11:10

Så Mokka X er en fin bil, gjorde du OnStar testen.

Skriv en ny kommentar

fitnessforfolkflest

fitnessforfolkflest

36, Sandnes

Hei Mitt navn er Siw. Jeg er en kvinne på 35 år, bosatt sammen med min mann og mine to barn. Utdannet kokk. Jobber innen regnskap og ledelse og nå også trening og kosthold. Ønsker å bidra med positive og inspirerende innlegg om kosthold, trening og det å bli glad i sitt eget jeg. Lurer du på noe er det bare å sende en melding Mail: fitness.fff2017@gmail.com

Kategorier

Arkiv