Taurittet 2017 gjennomført med stil

Så var dagen kommet for årets Tauritt.

Vi gjennomførte denne sykkelrunde ifjor med så stor suksess at vi like så godt fant ut at vi opprettet Taurittet. Vi utlyser turen internt i vår sykkelklubb og alle som vil kan være med.

I år var vi seks håpefulle fra vår side av fjorden som tok turen inn til vår kjære Beate på Tau for å oppleve flott norsk natur og massevis av bakker. Været var absolutt på vår side og sola stod høyt på himmelen og få skyer i siktet. Med en temp på 16-18 grader lå det an til en perfekt dag. Seks glade sjeler tok den drøyt en mil lange sykkelturen inn til ferjekaien i Stavanger og rullet fornøyde ombord på ferja. På andre siden stod Beate klar til å ta oss imot og vi fikk lagt fra oss bagger før turen gikk videre til selve "rittet" vårt.

En lang rundtur på "øya" med masse dryge bakker og ikke minst flott natur. Det er så verdt hvert ett svett trøkk oppover når man ser fjellene,havet, de uendelig grønne partiene folder seg så langt øyet kan se. Mellom bakker og Berg gikk turen sammen med glade mennesker. Lange nedoverbakker med god fart ble det også, lange strekk med sola strålende i solbrillene.

Perfekt sinnsstemning. Turen rundt strakte seg godt over 45 km med alt av elementer man trenger som syklist og med det rullet vi i mål hjemme hos Beate. Alle som deltok fikk hver sin medalje med vel gjennomført Taurittet 2017. Inne var det dekket til en herlig matbit til alles fornøyelse etter god innsats. Vin ble poppet for å feire vel gjennomført ritt og takk for laget.

En fantastisk tur sammen med ett knippe flotte mennesker. Så gikk turen ned til ferja og over fjorden for oss hvor en god mil og to ventet i returen hjem til våre respektive hjem. En perfekt dag. 65 km tråkk på pedalene kjenner man litt når man setter seg ned i sofaen. Gleder meg allerde til neste år på Taurittet 2018

2 kommentarer

Victoria Larsen

17.09.2017 kl.23:35

Veldig flink du er! :-)

fitnessforfolkflest

18.09.2017 kl.07:46

Victoria Larsen: Takk -S-

Skriv en ny kommentar

fitnessforfolkflest

fitnessforfolkflest

36, Sandnes

Hei Mitt navn er Siw. Jeg er en kvinne på 35 år, bosatt sammen med min mann og mine to barn. Utdannet kokk. Jobber innen regnskap og ledelse og nå også trening og kosthold. Ønsker å bidra med positive og inspirerende innlegg om kosthold, trening og det å bli glad i sitt eget jeg. Lurer du på noe er det bare å sende en melding Mail: fitness.fff2017@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits