Dirty Girls Weekend

 

Så var hinderløpet Dirty Girl Mud Run 2017 over for denne gang.

Tidlig fredag kjørte meg og en vennine ned til Lillesand for overnatting hos ei steintøffe dame som jeg har truffet bare en gang før men syns hun er alle tiders.

Hele helgen var satt av til husmorsferie og løpet i Kristiansand lørdagen. 

En varm velkomst fikk vi og vi fikk treffe mangen av vennene hennes fredagskvelden og litt voksenbrus ble det jammen meg også. 

Kanskje ikke den smarteste oppvarmingen dagen før ett hinderløp men vi ble enig om at det var så hyggelig at det var verdt det.

 

Pittelitt redusert lørdag morgen måtte vi tidlig opp for organisering,registrering og kjøring til hinderløpet. Vår tid var satt til 12.54 så vi hadde god tid. Masse glade jenter samlet på en plass med høy vinføring og god stemning mens løperne ble sendt ut med litt mellomrom. 

Vi hadde vært så heldig å ha med flere på laget som driver aktivt med trening og ha med oss en egen trener som sponset oss med flotte skjorter - Fit For Fitness. Litt oppvarming for bare oss og litt felles oppvarming så var løpet igang. 

Det ble fort gjørmete- det var lagt opp til mye hinder i søle og betong. Helt fantastisk - elsker å være skitten. Vi var 9 jenter på laget og alle var enige at vi holder sammen. Det gikk for seg i hindrene og alle hadde det så gøy. Når mål kom kunne jeg ha løpt en runde til fordi det var så gøy.

 

Ved målgang fikk vi vin og Goodiebag- ( manglet medalje men men. 

Det var en fantastisk opplevelse og vi skal helt klart komme tilbake neste år.

På kvelden samlet endel av jentene seg og hadde grillfest, sprudlevann og masse godt humør.En tur i jakuzzien fikk vi også til - men da ble det kveld for meg. 

Tar med meg ufattelig masse gode minner fra denne helga og drøssevis med bilder som jeg er så glad i.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fitnessforfolkflest

fitnessforfolkflest

36, Sandnes

Hei Mitt navn er Siw. Jeg er en kvinne på 35 år, bosatt sammen med min mann og mine to barn. Utdannet kokk. Jobber innen regnskap og ledelse og nå også trening og kosthold. Ønsker å bidra med positive og inspirerende innlegg om kosthold, trening og det å bli glad i sitt eget jeg. Lurer du på noe er det bare å sende en melding Mail: fitness.fff2017@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits