Med metall mellom beina


Vi hadde allerede booket dagen til sykkeltrening og vi sykler uansett vær men alltid kjekt når forholdene ligger såpass godt tilrette som de gjorde idag.
Man trenger ikke å pakke seg inn i ull og langermet og motivasjonen for å trene øker betraktelig. Nesten radar det der.

Ruta var satt ut til Jæren og vi var ett lite knippe damer klar til å ta fart på sykkelen igjen etter litt opphold. Alltid litt spennende å kjenne på formen når man ikke er helt i siget. Jeg tok med meg litt gangsperre fra gårsdagen Trolljegertrening som satt som jern i beina.

Det var bare helt fantastisk å kjenne sola varme mens vi rasket oss opp bakkene og utover de flotte veiene vi har ut mot Tubakken på Bryne. Vi hadde god glid med fart og greitt å ikke ta den helt ut på mer eller mindre første tur etter ferie og opphold.

Det gikk radigt frem til Tubakken og jeg kjente at jeg ville satse på å sykle opp den krevende bakken. Det svei i lårene både fra gårsdagens økt og turen ut dit. Men opp ville jeg. Fokuset var på plass og litt pust og pes senere var jeg oppe den 580 meter lange bakken med stigning på opptil 20 prosent sier de... Godt fornøyd med det men deillig å vite at etter bakken var vi på vei hjemover.

/> Fikk syklet ned bakken hvor jeg endte i grøfta ifjor, har svært vage minner fra det.. Men kjenner bremsa sitter godt inne og iallefall ingen konkurranse om fart som gjorde at jeg falt sist gang.

Vi holdt sammen hele turen og fikk kjenne på svetten og brukt kondisjonen. Ifølge FitBiten var jeg helt oppe i peak i en kort periode så vi lå ikke på latsiden.

Herlig å være sammen med positive mennesker og fat kroppen er i aktivitet.

Det ble 38km med sol og gode bein idag.
Snart klar for ny tur- imorgen står i

2 kommentarer

Victoria Larsen

22.08.2017 kl.23:34

Så herlig med tur og så fint vær!! :-)

fitnessforfolkflest

23.08.2017 kl.08:25

Victoria Larsen: Alltid en fordel men ingen selvfølge på Vestlandet ??

Skriv en ny kommentar

fitnessforfolkflest

fitnessforfolkflest

36, Sandnes

Hei Mitt navn er Siw. Jeg er en kvinne på 35 år, bosatt sammen med min mann og mine to barn. Utdannet kokk. Jobber innen regnskap og ledelse og nå også trening og kosthold. Ønsker å bidra med positive og inspirerende innlegg om kosthold, trening og det å bli glad i sitt eget jeg. Lurer du på noe er det bare å sende en melding Mail: fitness.fff2017@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits