Siste innsats

Så var siste innsats gjordt før ferien - Trolljegertrening
Den type trening sitter godt i kroppen flere dager etterpå- mer eller mindre den eneste treningen jeg fremdeles får gangsperre etter.

Dagen startet med øsen regn og jeg håpte de jeg skulle trene med skulle sende en SMS å si det ikke ble trening idag. Men heldigvis skjedde det ikke.
 Tiden kom for trening og været ble på vår side.utav alle de mørke skyene kom plutselig solen - som bestilt til treningen.

En liten gjeng var samlet og spent på hva dagens trening skulle inneholde. På Trolljegertrening er det aldri
det samme du møter for hver gang. Rotasjon på lokasjoner, øvelser, utfordringer og ikke minst på menneskene som møter opp er mangfoldige. Men disiplinen er den samme- man sitter aldri på Trolljegertrening. Da blir det felles "straff" for hele gjengen som kan være 30 oppgulp eller lignende - liker moralen. Forrige trening hadde vi en som ikke visste det
og tviler på han gjør det igjen.

Gjennomgang av trening for kvelden var satt så ble det løpetur opp i skogen og vi gjennomførte flere forskjellige øvelser inne i skogen. Var litt stillig - mangen 1000 små froksebabyer, det krelte mellom fingrene på oss mens vi to pushups og utfall og lignende. Fantastisk å trene i naturen. Alt regnskyllet gav oss også ekstra mye gjørme og skitt på klær og kropp. Love it.

Neste etappe etter oppvarming og kondisjon var hinderløp.Det var første gang vi har hatt det på Trolljegertrening. Elementene var hentet fra Trolljegerprøven og det ble skikkelig gøy når vi kunne hoppe i gjørme og leke oss som små barn. Jo skitnere jo bedre.Man har det så gøy på en slik trening at man nesten glemmer at man er på trening - men ikke misforstå det er tøff trening. Man bruker muskler man ikke visste man hadde og det krever fysisk anstrengelse og en dose med vilje for å gjennomføre. Men det som er fint er at man kan gjøre det i helt eget tempo og hardhet. Og man får utav det akkurat etter egen innsats. Fantastisk.

 

 

 Gjennomgjørmet og fornøyde etter flere timers innsats og en liten fotosession etterpå kunne vi sette oss i bilen dekket fra topp til tå og si at nå tar vi ferie fra trening. Iallefall jeg da. Ingen bedre måte å gå ferien i møte.

Tre uker nå med treningsfr

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fitnessforfolkflest

fitnessforfolkflest

35, Sandnes

Hei Mitt navn er Siw. Jeg er en kvinne på 35 år, bosatt sammen med min mann og mine to barn. Utdannet kokk. Jobber innen regnskap og ledelse og nå også trening og kosthold. Ønsker å bidra med positive og inspirerende innlegg om kosthold, trening og det å bli glad i sitt eget jeg. Lurer du på noe er det bare å sende en melding Mail: fitness.fff2017@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits