Ett nytt eventyr fullførtSå var dagen kommet - 10 juni 2017 -Nordsjørittet var haket av i flere sine kalendere. 

 

Og spesielt i vår - Team Folk Flest. 

Det ble en spent helg med masse forberedelser med transport, sykler, mat, bekledning, overnatting og organisering foran årets vakreste eventyr. 

En spent gjeng pakket seg inn i bilene på vei ned til Egersund hvor startstreken for det 91 km lange sykkelrittet gikk av stabelen.

 

Har vi husket alt? Hansker,hjelmer,drikkeflasker,sykkelsko,proviant, snytepapir og alt annet man kan trenge på en tur som kan strekke seg fra fire til syv timer?

Ved ankomst Egersund kunne vi se at værmeldingen for en gang skyld stemte - sol,vindstille og herlig temperatur.

Klokka 10.05 gikk startskuddet og gjengen var klar i flotte drakter - Team Folk Flest var på hjul.

Det overrasker meg hver gang hvor hardt det er når man først er igang.

Man blir giret av mengden og føler man må holde tritt og stabil fart.Den første delen er for meg mest utfordrende og her var det godt å få litt hjelp av mennesker som er flinke å motivere.

Så på mirakuløst vis var jeg plutselig gjennom den første delen på 2 mil som jeg grudde meg mest til. 

Nå var det bare å trø på- og med sykkelsko for første gang i dette rittet var det lett å få gli på pedalene.

Det gikk som det suste og det gav en god følelse og ikke bare bli forbipassert men også klare å passere endel ryttere. 

Turen videre gikk ganske så straka vegen til vi kom til en berømt skog - da var det full stopp. Gjørme og vann gjorde det umulig å sykle - heldigvis gjaldt det for det store flertall så det ble intet nederlag at beina måtte tas fatt. 

Syklet store deler av rittet alene men fant flere mennesker å henge på i perioder, traff på ei hyggelig dame rett før den berømte Tubakken som gav det lille jeg trengte for å klare å sykle opp hele bakken. Fikk også en liten dose jægermeister i bakken der som satte sving på pedalene. 

Hadde  også en god periode med ett jag av menn bak meg gjennom skogene og energien var på topp. Det gav fart på kilometerene. Og på enden av skogen så jeg ett kjent fjes som hadde litt proviant til meg som gav det siste pushet til den siste milen før målgang.

Målgang ble det - på hele teamet. Alle kom i mål med gode personlige rekorder og alle var veldig fornøyde. 

Masse smil, bilder av glade mennesker med medaljene sine og gode historier fra rittet.  En perfekt avslutning på en perfekt dag.


 

Litt påfyll av mat i matteltet før vi atter tok syklene fatt og syklet de siste fem kilometerne hjem til hottuben, voksenbrus og sushi.

Gleder meg allerede til neste år.

                     

 

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

12.06.2017 kl.01:58

Så spennende!

fitnessforfolkflest

12.06.2017 kl.07:18

Victoria Larsen: Absolutt en god opplevelse.

Skriv en ny kommentar

fitnessforfolkflest

fitnessforfolkflest

35, Sandnes

Hei Mitt navn er Siw. Jeg er en kvinne på 35 år, bosatt sammen med min mann og mine to barn. Utdannet kokk. Jobber innen regnskap og ledelse og nå også trening og kosthold. Ønsker å bidra med positive og inspirerende innlegg om kosthold, trening og det å bli glad i sitt eget jeg. Lurer du på noe er det bare å sende en melding Mail: fitness.fff2017@gmail.com Nå også med egen nettbutikk: www.fitnessforfolkflest.no

Kategorier

Arkiv

hits