På trykkSå var gjengen fra sykkelklubben på trykk i avisa Nordsjørittet Nordsjørittet søkte etter historier og minner fra mennesker som hadde deltatt eller skulle delta.

Jeg sendte inn min noe spesielle historie om hvordan det opplevdes å delta og hvordan vi på grunn av Nordsjørittet har opprettet vår egen sykkelklubb. Det er jo en kjekk og fin historie som har bidratt til veldig mye positivt i mitt liv og absolutt verdt å dele.

 

Mitt hovedbudskap var jo at dette er som Nordsjørittet selv reklamerer for : Nordsjørittet - For Folk Flest

Og vi er definitivt folk flest - vanlige mennesker som hverken har noe profesjonelt utstyr eller videre kunnskap om sykkel men kommer sammen og skaper gode sykkelminner. Alle er velkommen og vi håper det kan bidra til noe positivt i andre menneskers liv i hvilke som helst form de ønsker.

Om det er for å få nye venner, fritidssyssel eller ett ønske om å bli raskere på sykkel. Alle kan bli med.

Reportasjen tok også for seg hvor mye deltagelsen har betydd for min personlige helse både som har vært en total livsstilsendring. Kroppen er sunnere, røyken er stumpet og jeg har massevis av energi til å takle livets utfordringer.

 

En fantastisk avgjørelse for min del og jeg unner alle å ta del i dette, om de er med på sykkelritt eller er med på treningene. Jeg digger Folk Flest.

Én kommentar

Hélène Anderzen

05.06.2017 kl.22:26

Åå så gøy! :)

Skriv en ny kommentar

fitnessforfolkflest

fitnessforfolkflest

35, Sandnes

Hei Mitt navn er Siw. Jeg er en kvinne på 35 år, bosatt sammen med min mann og mine to barn. Utdannet kokk. Jobber innen regnskap og ledelse og nå også trening og kosthold. Ønsker å bidra med positive og inspirerende innlegg om kosthold, trening og det å bli glad i sitt eget jeg. Lurer du på noe er det bare å sende en melding Mail: fitness.fff2017@gmail.com Nå også med egen nettbutikk: www.fitnessforfolkflest.no

Kategorier

Arkiv

hits