Oppløpet
Så var nok en treningstur med sykkelen over - faktisk den siste før Nordsjørittet. Vi har hatt uendelig med turer utover Jæren og Stavanger og områder rundt oss. Det kjekke med oss og vår gjeng er at fokuset vårt er å ha det kjekt og at alle får en god opplevelse uansett form og farge. Turene er så varierte og overkommelige og de fleste opplever dem som sosiale og trivelige men man må gi litt innsats. Og sammen med positive mennesker så er det lett å finne den lille ekstra energien opp bakkene eller på lange strekk med motvind og regn.

Idag gikk ruta opp Melsheia og i kjente områder men så ble det litt endring på grunn av bygging og slikt så var min innebygde GPS litt ute å kjøre. Så turen som skulle være 30-40 km ble 60 km og mye mer utfordrende enn vi hadde tenkt. Men det gjorde faktisk ingenting, vi hadde det veldig kjekt sammen og fikk utfordret oss både på stedsans og styrke i vårt landstrakte områder vi sjeldent besøker. Hadde med oss en hane også så visste hvor vi var og det følelse alltid trygt. Været holdt seg akkurat til vi kom hjem og kortermet skjorte fungerte fint på turen. Kunne nok hatt litt mer drikke med men vi kan jo ikke planlegge alt. En glad men sliten gjeng som kom hjem og veldig klar for Nordsjørittet 2017 - iallefall de fleste. Nok en god sykkelopplevelse unnagjordt.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fitnessforfolkflest

fitnessforfolkflest

35, Sandnes

Hei Mitt navn er Siw. Jeg er en kvinne på 35 år, bosatt sammen med min mann og mine to barn. Utdannet kokk. Jobber innen regnskap og ledelse og nå også trening og kosthold. Ønsker å bidra med positive og inspirerende innlegg om kosthold, trening og det å bli glad i sitt eget jeg. Lurer du på noe er det bare å sende en melding Mail: fitness.fff2017@gmail.com Nå også med egen nettbutikk: www.fitnessforfolkflest.no

Kategorier

Arkiv

hits