Opp på sadelen igjen
Så var sykkelen delvis preppet og klar til ny sesong med sykkel ute i det fri.

En liten oppvarmingsrunde før skikkelig oppstart imorgen. Tiden nærmer seg med de ulike rittene og andre aktiviteter vi skal ut på denne våren og sommeren. Tror vi alle ble litt tatt på sengen over hvor fort ukene går fremover. Vi skal delta i ritt allerde nå på lørdag. Crazy. Sykkelen min har ikke vært i bruk siden ulykka mi i oktober da vi byttet ut kalde og risikofylt sykkelturer ute med spinningtrening inne hele vinteren.

Men idag var dagen kommet og veldig deillig å være på sadelen igjen og få trødd pedalene rundt. Litt tung start etter en uke med påskeferie uten trening og masse ekstra karbohydrater i kosten. Men alikevel deillig å være igang.
Sykkelen var ikke helt på stell men det blir den til morgendagens trening. Litt justeringer og smøring så er vi der. Heldigvis så føltes det veldig fint å sykle så ingen traumer etter fallet i høst. Så nå satser vi på masse gode stunder på sykkelsete med gjengen denne våren og sommeren.

Og viktigst av alt- bruke hjelm!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fitnessforfolkflest

fitnessforfolkflest

35, Sandnes

Hei Mitt navn er Siw. Jeg er en kvinne på 35 år, bosatt sammen med min mann og mine to barn. Utdannet kokk. Jobber innen regnskap og ledelse og nå også trening og kosthold. Ønsker å bidra med positive og inspirerende innlegg om kosthold, trening og det å bli glad i sitt eget jeg. Lurer du på noe er det bare å sende en melding Mail: fitness.fff2017@gmail.com Nå også med egen nettbutikk: www.fitnessforfolkflest.no

Kategorier

Arkiv

hits